Запрошуємо на фестиваль Покрова на Хортиці - 2016 — Національний заповідник "Хортиця"
Виступ Січових козаків

Запрошуємо на фестиваль Покрова на Хортиці - 2016

Запрошуємо на фестиваль Покрова на Хортиці - 2016

У п'ятницю, 14 жовтня, на острові Хортиця відбудеться святковий фестиваль "Покрова на Хортиці - 2016". У цей день ми будемо відзначати відразу кілька свят - День захисника України, День українського козацтва, День визволення Запоріжжя, День заснування Української повстанської армії та День Покрови Пресвятої Богородиці.

На честь свята на Хортиці планується ряд цікавих заходів, на які запрошуються всі бажаючі. В рамках VIIго Всеукраїнського козацького фестивалю "Покрова на Хортиці" на території історико-культурного комплексу "Запорозька Січ" та на прилеглих територіях заплановані такі події: ярмарок майстрів народного мистецтва, виступ Січових козаків (за окрему плату), спектакль театру ляльок, театралізоване дійство та ландшафтні виставки, працюватиме дитячий майстерня та студія аквагриму, на сцені виступлять фольклорні пісенні колективи, а також пройде молебен в січовій церкві Покрови Пресвятої Богородиці. Більш детальна программма заходів буде уточнена ближче до дати проведення фестивалю.

Нагадуємо, що 14 жовтня - офіційний вихідний, і запрошуємо провести цей день на Хортиці! Будемо раді бачити Вас!

Кемпінг Сагайдачний

RocknRope: роупджампінг, скелелазання, естремальні експедиції

Теплоходные экскурсии и аренда теплохода в Запорожье от компании Речной Трамвайчик

Куди піти

Велика ділянка справжнього першостепу

Цікавий факт

З 1944 по 1952 рік у південній частині Хортиці проходила тимчасова залізнична магістраль, яка пов'язала через острів Хортиця правий і лівий берег Запоріжжя на час відновлення основних мостів після війни. Насип від цієї залізниці збереглася на Хортиці до наших днів.